The Mountain Retreat 2018-10-02T13:23:48+00:00

Project Description

The Mountain Retreat

This luxurious mountain retreat is located on a spirited natural slope overlooking a green and quiet valley, which is why the design has been developed on several levels, so as to make the most of the spectacle that the landscape offers.

The construction has a main house of 250 m2, plus an annex block of services of 30 m2 separated by a green space that generates adequate privacy. A beautiful polished concrete stairway serves as the main access to the house and distributes the interior in two wings: a private wing, which is distributed in three large bedrooms, each of them with ensuite bathrooms and private decks; and a social wing, which includes a magnanimous common space to enjoy social life as a family.

The temperate weather, which is usually sunny throughout the year, and with temperatures ranging between 14°C and 20°C, was another factor that served to ponder the importance of the design of the outdoor areas: two large terraces at different heights. While on the ground floor an extension of the outdoor dining room is developed, at another level, the roof offers an excellent place for relaxation, which includes an infinity pool, solarium space and drinks bar.

The mountain retreat home also offers the possibility of housing visits in an annex area of ​​56 m2, a building that, although part of the whole, provides independence while maintaining the expected closeness.

Project Details

Categories: